Over Robster

Hoi ..

Mijn echte naam is Robert Fey. De naam Robster heb ik aangenomen tijdens een training toen mijn hardloopmaatje Tjarda mij Robster noemde. Ik vond het wel een passende nickname.

Sporten

In mijn tiener jaren was ik al verzot geraakt op hardlopen en toen ook lid van GAC Hilversum. Bij GAC trainde ik voor meerkamp atletiek.  Helaas waren er toen bij de jeugd niet zoveel liefhebbers van veldlopen en crossen. Ik trainde het hardlopen voornamelijk buiten de club. Ik raakte wat overbelast door het vele  sporten en ben toen op een lager pitje andere sporten gaan doen. Ik heb voetbal, volleybal, wielrennen, kajakken en danssport gedaan.

Vanaf 2009 ben ik weer gaan hardlopen, de eerste jaren buiten een club en vanaf 2012 weer bij GAC. Vanaf dat moment is het tempo dat ik loop behoorlijk toegenomen.

Trainers

Mijn huidige trainers zijn Laus Bosman en Frans Looijer.

Wedstrijd/recreatief

Ik loop op dit moment nog recreatief maar sinds januari 2017 heb ik een wedstrijd licentie. Per jaar doe ik aan ongeveer 12 evenementen mee.

Loopafstanden

Mijn afstanden zijn vanaf de 10 km t/m de 42.2 km zowel op de weg en als een cross.

Voeding

Ik houd deels rekening met voedingstoffen. Probeer ook nog wel eens wat uit. Maar mijn standaard start van de dag is altijd 250gr magere kwark  met een scheut honing en muesli.

Voor de langeafstand gebruik ik de gels van SIS omdat die mij goed bevallen. Nu ben ik aan het experimenteren met dadelbrood blokjes en dat bevalt ook goed. Ook hierbij moet je wel drinken omdat het anders teveel vocht ontrekt.

Under construction 😂🛠

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s