De 7 Heuvelenloop 2017 in Nijmegen.

Het laatste road loopjes dit jaar, de 7 Heuvelenloop #7HL in Nijmegen.
Het gaat de laatste tijd erg goed met de prestatie verbeteringen. De ene PR naar de andere terwijl ik gewoon mijn best doe en niet speciaal voor de PR ga. Het is natuurlijk wel duidelijk dat ik onbewust toch prestatiegericht ben en heb dan ook niet voor niets een AU wedstrijdlicentie. Een licentie wat overigens niets zegt over hoe hard je kunt lopen maar wel dat je wilt strijden denk ik.

Ik ben zeker niet de snelste maar ben wel er trots op datgene wat ik presteer en dat hoeft niet perse een PR te zijn. Het is best hard werken om een sneller te gaan en dan lijken de seconden winst niet veel maar ben mij weldegelijk bewust van de effort die die nodig is om dat te bereiken.

Dit bewustzijn maakt mij dan ook dat ik kan genieten van wat andere presteren en dat ik plaatsvervangend trots ben over wat mijn loopmaatjes doen.

Maar goed, ik heb intussen mijn volgende race voor de boeg #4 op een rij .. zie mijn lijst van geplande loopjes voor wat ik nog meer gedaan heb in de tussentijd. Ik heb daar een doel gesteld op 1:04:00 te gaan lopen wat opzich zou moeten kunnen. in 2016 hebik daar voor het eerst gelopen en er 1:08:00 over gedaan. Ik weet nog goed dat ik het toen veilig gelopen had ofschoon ik toen best hard en leeg de finishlijn over ging .

Er doen veel loopmaatjes mee waaronder twee Marathon dames (GACH loopgroep E/F loopmaatjes) waar ik zeer veel respect voor heb en erg trots op ben, ook doen de (Marathon)loopmaatjes mee van AV-Zuidwal … ook daar heb ik diep respect voor.

7hils 2017-11-15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Wat is deze RACE heerlijk verlopen. Voorafgaand bij het warmlopen liep ik heeeel toevallig samen met de super snelle Kenianen. Zelfs bij het warmlopen gaan ze best snel.

Het verloop van de RACE ging goed, de klimmetjes behouden gelopen en de afdaling de verloren tijd weer goed gemaakt. Ook het weer was goed. Grootste gedeelte zon gehad en vanaf km 7 de wind tegen , de wind was in kracht aan het toenemen omdat er een flinke bui aan kwam. Deze bui had ik op km 13 en was kort maar krachtig.

Ik ben super tevreden over het resultaat met 01:03:42 wat bijna 5 minuten sneller is dan in 2016.

IMG_20171119_183808_493

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 gedachtes over “De 7 Heuvelenloop 2017 in Nijmegen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s