Toch een 10km PR

De 10km bij de Halve van Nieuwkoop op 03/09/2017 was bedoeld als een trainings wedstrijd. Ik had helemaal geen PR als doel gesteld. Gewoon lekker lopen en proberen na de start zo snel maar geleidelijk mogelijk op een bepaald tempo te lopen met wel als doel in de buurt te komen van de 42 minuten.

Het doel tempo zat op 4:15/km 42:30 finish tijd. Natuurlijk startte ik veel te snel met ergens in de 3:50/km en pas in de 4e km kwam ik in de buurt van het doel tempo, naar de laatste km toe en daarin versnellen naar de finish. ( zo lijkt het niet op de foto maar die was dan ook genomen na de finish. )

Al met al sterk gelopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s