De #MR17 Marathon Rotterdam…. wauw!

Wat een geweldig gevoel is dat weer. Ik heb nu mijn 3e marathon gelopen en voor de 2e keer Rotterdam de eerste was Amsterdam. 

Je kunt immers geen appels met peren vergelijken dus moet je wel bijna een bepaald parkoers meer dan eens gelopen hebben omdat het parkoers nagenoeg niet veranderd. Op de vorm van de dag heb je wel wat sturen. De eninige variabele waar je absoluut geen invloed op hebt is dan het weer. 

Op de vorm van de dag heb je deels invloed omdat dat is waarvoor je de hele voorbereiding op insteld, het gaat dan om training, rust, voedsel en vochtiname. Daar ben je dus een drietal maanden strikt mee bezig.

En dan is het bijna zo ver, de afgelopen dagen goed rust gehouden. Je heb als groep naar dit moment toe gewerkt en dan komt de mentale steun nog even naar voren. Je krijgt dan nog tips van de veteranen over hoe je de dag het best kunt indelen ivm het weer. Dankzij deze feedback kun je dan voor jezelf gaan bepalen hoe je moet starten en wat je gedurende de loop moet gaan doen want ook al start je met een groep het is en blijft een persoonlijke uitdaging.

Blijkbaar heb ik deze keer alles goed gedaan. Een week voorafgaand kooplust gehouden. Tijdens de loop bij iedere drankpost 1 water en 1 energy drank gedronken. Gestart met 1 gel in het startvak en 3 onderweg waarvan de laatste op 30km. Geen kramp in de hamstrings gekregen en gelopen in het tempo volgens plan. Dit alles heeft mij toch weer naar een PR geholpen….. zo blij mee.

…..

Zie ik nu dat ik deze post nog als concept heb staan. 😂 volgende keer maar wat vlotter zijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s