laatste loopjes voor de HM in Utrecht

Vandaag heb ik tijdens de lunch eerst lekker gelopen met twee collega’s. Een makkelijke 6.4 km in de volle zon 16 °C.

Voor de collega’s is het weer starten met lopen dus het was een gehijg en geluid maar ook zij hebben er wel van genoten. We gaan met aantal op 16 juni in Berlijn een teamstaffel doen. 5x 5km estafette in het tiergarten park. Een leuk maar erg massaal evenement. We hebben nog even te gaan dus er zullen wel meer van deze lunchruns komen.

En dan in de avond natuurlijk direct bij aankomst thuis gelijk door naar GAC voor een duurloop met Frans. Met 7 lopers in totaal. Natuurlijk weer een wat zal ik aantrekken sessie. Ik wist het al wel, daar waar ik in de middag kort/kort ging had ik nu toch maar lang/kort aan. Ging prima.

We hebben omdat het weer langer licht is een groot deel bos en heide gelopen. Wat ik altijd maar weer een fantastische moment vind zijn die vlagen wind die tegen de blote benen aankomen, ze zijn koud en vochtig en dan plots weer warm en droog.

We hebben rustig aan gedaan wat tempo betreft ivm de diverse wedstrijden van aankomend weekend.

Nu even heerlijk twee dagen goed herstellen/rusten. Vrijdag avond en zaterdag middag weg nog even genieten van de Yoga for Runners en Yin Yang Yoga.

NaMasTe 👃

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s