Baantraining bij GAC.

Ondanks dat het door de temperatuur lekker zou moeten aanvoelen was het behoorlijk fris. Zat te twijfelen om mijn loophandschoenen aan te doen. Even rondkijken wat de andere lopers doen, ok alleen de trainer had ze aan…. dan maar zonder.

Het schema van deze training is 5x200m 4x800m 5x200m max 6x800m.

Na een paar rondjes warmlopen is er altijd het gym momentje. Ideaal om de specials door te nemen.  Zo werd Hedwig (internationaal bekend van de blog runhedwigrun) terecht in de spotlight gezet vanwege haar mooie prestatie bij de CPC van afgelopen zondag.

Vanwege de vele prestaties van afgelopen weekend en de toekomstige van komend weekend werd er een aangepast schema voorgesteld. Naar behoefte kon je ook kiezen uit 6x 800m of 8x 800m eigen tempo of trainers tempo en de 200m te laten.

Dus de groep splitste, Hedwig deed heel verstandig haar eigen plan in de 800m want een voorbereiding op een marathon is echt niet zomaar iets. Ik deed mee met de 8x 800m op trainers tempo dwz 400m trainers tempo en 400m eigen tempo. Dat ging weer erg lekker bijna alle 8 in vo2max. Vooral mij fit en goed voor de halve in Utrecht komend weekend.

Ik weet nog niet of ik voor een PR wil gaan in Utrecht. Ik laat het een beetje afhangen van de vorm van de dag. De een zegt jij kunt makkelijk een tempo van 4’15” lopen ik zat zelf te denken tussen de 4’20” en 4’35” pr hm op 4’23”. Ik wil vooral heel met de marathon starten. Aangezien ik niet helemaal recht (S) ben mag/moet ik niet te snel grote verandering in de uitvoering aanbrengen.

Lekker getraind met een super leuke groep atleten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s